Oceanfront Renovation

Gloucester, MA | See the Tranformation
About this project

This is an addition that was a complete rehab of an oceanfront property in Gloucester.

Beachside

Stairs to the Sand

We installed a beautiful custom stairway that follows the natural path of the cliff down to the beach.

Outdoor Space

Unbeatable View

This deck allows both the homeowners and guests to soak up the sun with an impeccable view.

Front Exterior

Welcoming Entrance

This home has plenty of yard space, an inviting walkway and a central, connecting porch to compliment the aesthetic appeal.

Porch & Walkway

Creative Design

This multi-level porch adds character to this custom entryway with simple white beams and railings.

Oceanfront Entertainment

Beachside Seating

Azek decking and railing with a custom compass design to bring individuality and uniqueness to this oceanside deck.

Surrounding Deck

Multi-Level & Spacious

This gorgeous deck surrounds the entire residence allowing for ample space.

Bonus Features

Natural Light & Gated Walkway

The large windows let the natural light warm this beach house along with a private, gated walkway to serve as a separate access point.